הרשמה לקדם מכינה - קמפוס חרדי - גברים

מסלול הקדם מכינה בקמפוס החרדי יתקיים בין התאריכים כ' באייר תשפ"א - כ"ז באב תשפ"א, 2/5/21 - 5/8/21 (לא כולל בחינות)

לתשומת לבך, המכינה מיועדת לגברים מהמגזר החרדי העונים על הגדרת חרדי על פי המל"ג כדלקמן: "התלמיד למד מכיתה ט'-י"ב במוסד חינוך תרבותי ייחודי כהגדרתו בחוק מוסדות חינוך תרבותיים ייחודיים תשס"ח-2008, או במוסד בעל אורחות דת ותפיסת עולם חרדית המצוי בפיקוח של משרד החינוך".

תנאי קבלה לקדם מכינה:

1. אישור על 4 שנות לימוד בישיבה 'תורתו אומנותו'.
  2. שירות צבאי/אזרחי או תעודת פטור משירות.
  3. ריאיון אישי

לפני הרישום לקדם מכינה, מומלץ לקיים שיחת ייעוץ והכוון עם רכז המכינה, מר צבי גרביצקי.

ההרשמה למכינות מתבצעת ב-2 שלבים. מועמד שלא ישלים את 2 השלבים, לא יתקיים דיון בקבלתו.

להרשמה - לחץ כאן

שלב ב' - מילוי טופס הרשמה ומסמכים נלווים

על מנת שנוכל להמשיך לטפל בתיק המועמדות, עליך לצרף את המסמכים הבאים:

1. טופס השלמת נתונים
  2. טופס רישום
  3. טופס ויתור מלגה – למי שמוותר על מלגה
  4. מסמכים נלווים

את טופס ההרשמה והמסמכים הנלווים ניתן להעביר באופן הבא:

1. בדואר אלקטרוני: לסרוק כקובץ PDF בלבד ולשלוח לכתובת: Ch.Dep@biu.ac.il
    הערה: ייש לשלוח את כל הטפסים והמסמכים בקובץ PDF אחד (להסבר כיצד ניתן למזג קובצי PDF לחץ כאן).
  2. בדואר ישראל / ידנית: לכתובת המכינה הקדם אקדמית, בניין שרמן 101 קומת כניסה חדר 19, אוניברסיטת בר-אילן רמת גן 5290002

שלב ג' - טיפול המכינה בפניית המועמד

עם סיום תהליך ההרשמה למכינה ושליחת המסמכים, ייבדקו נתוני המועמד על ידי המכינה, ויישלחו מכתבי קבלה/דחייה.

לפני הרישום לקדם מכינה, מומלץ לקיים שיחת ייעוץ והכוון עם רכז המכינה מר צבי גרביצקי.

לפרטים וייעוץ ניתן ליצור קשר בדוא"ל  Ch.Dep@biu.ac.il ובטלפון: 077-2753094

תלמיד הנרשם לקדם מכינה מקבל על עצמו את נוהלי המכינה והאוניברסיטה, תקנון שכ"ל ותקנון הלימודים.

באחריות המועמד לוודא את תנאי הקבלה ועמידה בהם. למידע על המכינה ותנאי הקבלה לחצו כאן.

ועדת מלגות

כחודש לאחר פתיחת המסלול מתקיימת ועדת מלגות שבודקת את הזכאות למלגה עפ"י מצב סוציואקונומי. מועמדים בגילאים 19 עד 26, עד 5 שנים מיום השחרור משירות צבאי או לאומי/אזרחי - תיבדק זכאותם למלגות עפ"י כללי האגף והקרן לחיילים משוחררים.
מועמדים שאינם עומדים בכללים אלו - זכאותם למלגה תבדק עפ"י כללי משרד החינוך.

הטבה למועמדים ששירתו כלוחמים: מועמד/ת בעל/ת תעודת לוחם זכאי/ת למלגת שכ"ל מלאה, בכפוף לקריטריונים של האגף והקרן לחיימ"ש.

"לוחם" הינו מי שהשתחרר מצה"ל החל משנת 2008 וקיבל לידו תעודת שחרור במעמד "זהב". מי שהשתחרר בטרם שנת 2008, יפנה לאכ"א לשם קבלת אישור על היותו לוחם ומשך השירות (לפחות 75% מהשירות).

לפרטים מלאים אודות מלגות וסיוע כספי - לחץ כאן.

לפני הרישום לקדם מכינה, יש לקיים שיחת ייעוץ והכוון עם רכז המכינה.

לפרטים וייעוץ ניתן ליצור איתנו קשר בדוא"ל  Ch.Dep@biu.ac.il

ובטלפון: 077-2753094