מכינה לחרדים - מידע כללי

אוניברסיטת בר אילן מזמינה את בני המגזר החרדי אל שעריה ומציעה מכינה לחרדים במסלול הייעודי למדעי החברה והרוח, המתקיימות בתוך הקמפוס החרדי.

מטרתה של המכינה לחרדים הינה להכין את התלמידים לקראת השתלבות בעולם האקדמיה, ולסייע לתלמידים לעמוד בתנאי הקבלה למסלולי הלימודים לחרדים המתקיימים בתוך הקמפוס החרדי באוניברסיטת בר אילן.

שעות הלימוד בקמפוס נפרדות לגברים ונשים.

הקמפוס החרדי ומרכז הרישום למכינה לחרדים, נמצאים באוניברסיטת בר אילן, בנין שרמן (101) בסמוך לשער 'גהה' - שער הכניסה לאוניברסיטה מכיוון בני ברק, סמוך לתחנות האוטובוס של הגשר להולכי הרגל.

בתוך הקמפוס החרדי קיימים מסלולי המכינות הבאים:

תלמידי ותלמידות המכינה הקדם אקדמית בקמפוס החרדי יוכלו ליהנות ממגוון מלגות ייחודיות, עם אפשרות להגיע ל-100% מימון שכ"ל, בהתאם לקריטריונים של המלגות השונות.

לקבלת פרטים נוספים בנושא מכינה לחרדים ותכניות לימודים למגזר החרדי בבר אילן צרו קשר בטל':  077-2753094/8

או במיילCh.Dep@biu.ac.il

לאתר תכניות לימודים לחרדים - הקמפוס החרדי