מכינה בהיסטוריה מורחב - השלמה ל-5 יחידות לימוד

קהל יעד

מועמדים לתואר ראשון באוניברסיטת בר-אילן המעוניינים לשפר את ממוצע הבגרות לצורך העלאת סיכויי הקבלה לתואר המבוקש.

מטרת המכינה

שיפור ציון הבגרות בהיסטוריה, והרחבת מספר יחידות הלימוד בהיסטוריה ל-5 יח"ל.

ציון המכינה מחליף את ציון הבגרות בהיסטוריה 5 יח"ל, ומקושלל בממוצע הבגרות בקבלה לתואר ראשון באוניברסיטת בר-אילן.

מסיימי המכינה יוכלו להשתלב בלימודים לתואר ראשון באוניברסיטת בר-אילן כבר בשנת הלימודים הקרובה תשפ"ה, בכפוף לעמידה בדרישות המחלקות השונות.

לתלמידי המכינה בהיסטוריה יישמרו מקומות בשנת הלימודים הקרובה במחלקה המבוקשת באוניברסיטת בר-אילן, בכפוף לעמידה בכל תנאי הקבלה של התואר המבוקש [קיימת מכסה מקסימלית למועמדים לפקולטה למשפטים].
לצורך שמירת מקום במחלקה המבוקשת, יש להירשם לתואר ראשון במקבל להרשמה למכינה.

למה ללמוד מכינה בהיסטוריה מורחב?

שיפור ממוצע הבגרות באופן משמעותי!

הרחבת היסטוריה ל-5 יח"ל היא דרך מצוינת לשיפור ממוצע הבגרות, זאת משום שלימודי היסטוריה בהיקף של 5 יחידות לימוד מעניק לנבחנים בו בונוס של 25 נקודות באוניברסיטת בר-אילן.
הרחבת ציון הבגרות בהיסטוריה 5 יח"ל יכול להעלות לכם את ממוצע הבגרות בכ-3-6 נקודות!

בדרך זו תוכלו גם ליהנות מקורס מרתק ומעניין, וגם לשפר באופן משמעותי את ממוצע הבגרות שלכם.

קבלה לתואר ללא פסיכומטרי

באוניברסיטת בר-אילן קיימות מחלקות אשר מאפשרות קבלה ישירה ללא פסיכומטרי (לפירוט המחלקות - בקישור זה).

המכינה בהיסטוריה תאפשר לכם להתקבל למחלקות אלו על-ידי שיפור ממוצע הבגרות, באפיק של הקבלה הישירה ללא פסיכומטרי.

מועדי המכינה

משך המכינה: כשלושה חודשים, בין התאריכים 17/4/24 - 10/7/24

לימודים של יומיים בשבוע + תרגולים מתוקשבים בהיקף של שעתיים אקדמיות שבועיות.

להלן - לוח זמנים מפורט

תנאי קבלה

על מנת להתקבל למכינה בהיסטוריה, על המועמד/ת להציג זכאות לתעודת בגרות.

עלות המכינה - 3,360 ש"ח + 50 ש"ח דמי פנייה.

[לא ניתן לשלם למכינה בהיסטוריה מכספי הפיקדון]

לשיחת ייעוץ עם נציג המכינה