הרשמה למכינות מרוכזות במתמטיקה ופיזיקה

* מתכונת הלימודים - פרונטלית או מקוונת, תיקבע בהתאם להנחיות משרד הבריאות והנהלת האוניברסיטה

לאחר בחירת מסלול המכינה המתאים עבורך, ובדיקת תנאי הקבלה למכינה, יש להירשם באופן הבא:

ההרשמה מתבצעת ב-2 שלבים. מועמדים שלא ישלימו את 2 השלבים, לא יתקיים דיון בקבלתם.

יש להיכנס לקישור ההרשמה, ולבחור את אחד מבין המסלולים הבאים:

1. מכינה מרוכזת במתמטיקה 5 יח"ל - מחזור דצמבר - הרשמה פתוחה

2. מכינה מרוכזת במתמטיקה 4 יח"ל - הרשמה סגורה ותיפתח בפברואר 2022.

3. מכינה מרוכזת בפיזיקה 5 יח"ל - הרשמה סגורה ותיפתח בפברואר 2022.

הערה חשובה: המכינה המרוכזת במתמטיקה 5 יח"ל ובפיזיקה 5 יח"ל מתקיימות באותם מועדים, ולא ניתן להירשם לשתי המכינות.

להרשמה למכינות המרוכזות   [יש לבחור מסלול מכינה אחד בלבד]

שלב ב' - טופס השלמת פרטים- בקישור זה

למידע על המכינה ותנאי הקבלה לחצ/י כאן.

באחריות המועמד/ת לוודא את תנאי הקבלה של המחלקה הרלוונטית ועמידה בהם. מומלץ לעשות זאת לפני ההרשמה למכינה.

לתשומת לבך, יש להירשם לתואר המבוקש בבר-אילן במקביל להרשמה למכינה, על מנת לשמור מקום במחלקה המבוקשת. ההרשמה לתואר תתאפשר בהתאם למועדי הרישום המפורסמים על ידי אוניברסיטה מידי שנה.

לפני הרישום מומלץ לקיים שיחת ייעוץ והכוון עם צוות המכינה.

תלמיד הנרשם למכינה מקבל על עצמו את נוהלי המכינה והאוניברסיטה, תקנון שכ"ל ותקנון הלימודים.

*הערה: פתיחת המכינה מותנית במספר הנרשמים.

לקבלת פרטים נוספים בנושא מכינות מרוכזות ניתן ליצור קשר דרך עמוד צור קשר או בטלפונים: 03-5354079, 03-5318406, 03-531795 או בדוא"ל yael.zeevi@biu.ac.il