הרשמה למכינות מרוכזות במתמטיקה ופיזיקה

* מתכונת הלימודים - פרונטלית או מקוונת, תיקבע בהתאם להנחיות משרד הבריאות והנהלת האוניברסיטה

לאחר בחירת מסלול המכינה המתאים עבורך, ובדיקת תנאי הקבלה למכינה, יש להירשם באופן הבא:

ההרשמה מתבצעת ב-2 שלבים. מועמדים שלא ישלימו את 2 השלבים, לא יתקיים דיון בקבלתם.

יש להיכנס לקישור ההרשמה, ולבחור את אחד מבין המסלולים הבאים:

1. מכינה מרוכזת במתמטיקה 5 יח"ל - מחזור מאי - למכינה שתתקיים בין התאריכים 9/5/21 - 21/7/21.

2. מכינה מרוכזת במתמטיקה 5 יח"ל - מחזור יולי - למכינה שתתקיים בין התאריכים 28/6/21 - 2/9/21.

3. מכינה מרוכזת במתמטיקה 4 יח"ל

4. מכינה מרוכזת בפיזיקה 5 יח"ל

הערה חשובה: מועמדים שמעוניינים להירשם גם למכינה המרוכזת בפיזיקה 5 יח"ל יכולים להשתלב במחזור מאי בלבד.

להרשמה למכינות המרוכזות

שלב ב' - צירוף מסמכים

בטופס ההרשמה יש לצרף את המסמכים הבאים:

1. טופס מועמדות מלא
  2. צילום ת"ז
  3. צילום תעודת בגרות
  4. צילום ציון הפסיכומטרי

אם לא צירפת את המסמכים בעת ההרשמה, ניתן לשלוח גם בדוא"ל:  yael.zeevi@biu.ac.il או בפקס: 03-7369904.

לא ניתן לשמור מקום ולדון בבקשה אשר לא יצורפו אליה כל המסמכים.

למידע על המכינה ותנאי הקבלה לחצ/י כאן.

באחריות המועמד לוודא את תנאי הקבלה של המחלקה הרלוונטית ועמידה בהם.

לפני הרישום מומלץ לקיים שיחת ייעוץ והכוון עם צוות המכינה.

תלמיד הנרשם למכינה מקבל על עצמו את נוהלי המכינה והאוניברסיטה, תקנון שכ"ל ותקנון הלימודים.

*הערה: פתיחת המכינה מותנית במספר הנרשמים.

לקבלת פרטים נוספים בנושא מכינות מרוכזות ניתן ליצור קשר דרך עמוד צור קשר או בטלפונים: 03-5354079, 03-5318406, 03-531795 או בדוא"ל yael.zeevi@biu.ac.il