מחפשים קורס לצורך שיפור בגרות בהיסטוריה? הרשמו למכינה בבר-אילן

אם אתם מחפשים קורס הכנה מקצועי לצורך שיפור בגרות בהיסטוריה או שאתם מתלבטים היכן כדאי ללמוד לקראת שיפור בגרות בהיסטוריה, אז כדאי לדעת שהמכינה הקדם אקדמית באוניברסיטת בר-אילן מציעה מכינה ייעודית ללימודי היסטוריה ברמת 5 יחידות לימוד, שנועדה לשפר את נתוני הקבלה לאקדמיה. מטרת המכינה היא להגדיל את סיכויי הקבלה לתואר המיוחל, כאשר ציון הסטודנטים והסטודנטיות במבחן הסופי של המכינה מהווה תחליף לציון הבגרות בהיסטוריה בקבלה לאוניברסיטת בר-אילן.

מדוע כדאי להשקיע בשיפור בגרות בהיסטוריה במכינה בבר-אילן?

קורסי הכנה לבגרות בהיסטוריה נחשבים למבוקשים מאוד במכינה הקדם אקדמית בבר-אילן וזאת מכמה סיבות עיקריות:

• הכנה לבגרות בהיסטוריה בבר-אילן היא קצרה, מרוכזת וממוקדת ונפרשת על פני כחודשיים וחצי בלבד.
  • שיפור בגרות בהיסטוריה במכינה בבר-אילן מאפשר לשלב לימודים עם עבודה. מערכת השעות נוחה והשיעורים מתקיימים פעמיים בשבוע בלבד: ביום חול בשעות הערב וביום שישי בשעות הבוקר.
  • הלימודים במכינה בהיסטוריה מורחב בבר-אילן יכולים לתרום לשיפור משמעותי בציון בגרות בהיסטוריה.
  • סטודנטים המעוניינים בכך, זוכים לשיעורי תרגול לאורך כל תקופת הלימודים בקורס הכנה לבגרות בהיסטוריה.
  • השלמת בגרות בהיסטוריה במכינה בבר-אילן מאפשרת השתלבות בלימודי תואר ראשון באוניברסיטת בר-אילן כבר בשנת הלימודים הקרובה, בכפוף לתנאי הקבלה והדרישות של כל מחלקה.
  •  בוגרי קורס הכנה לבגרות בהיסטוריה ללא ציון בבחינה הפסיכומטרית יכולים להתקבל למחלקות רבות באוניברסיטת בר-אילן, מחלקות שתנאי הקבלה שלהן אינם כוללים ציון פסיכומטרי.
  • סגל המרצים בקורס הכנה לבגרות בהיסטוריה במכינה הקדם אקדמית בבר-אילן הוא מובחר, עתיר ניסיון בהוראת היסטוריה והוא קשוב לצרכי הסטודנטים. סגל ההוראה דוגל במדיניות דלת פתוחה והוא רתום להצלחת כל אחת ואחד מהסטודנטים.
  • השלמת בגרות בהיסטוריה בבר-אילן מאפשרת לימודים במכינה אוניברסיטאית ותיקה בעלת מוניטין ושם עולמי.
  •  לצד שיפור בגרות בהיסטוריה, בעת הלימודים במכינה הסטודנטים רוכשים גם הרגלי למידה ומתכוננים באופן מיטבי ללימודים בסביבה אקדמית.

לקבלת מידע נוסף בנושא הכנה לבגרות בהיסטוריה או להרשמה למכינה לשיפור בגרות בהיסטוריה באוניברסיטת בר-אילן, צרו קשר דרך עמוד צור קשר.

ולמה דווקא הכנה לבגרות בהיסטוריה?

שיפור בגרות בהיסטוריה והרחבתה ל-5 יחידות לימוד היא בחירה של רבות ורבים וזאת משלוש סיבות עיקריות: ראשית, השלמת בגרות בהיסטוריה נחשבת לקלה יותר מהשלמת בגרות בפיזיקה או מתמטיקה ברמת 5 יחידות, שנית, היסטוריה היא נושא מרתק, סוחף ומעניין. לבסוף, שיפור בגרות בהיסטוריה ברמת 5 יחידות לימוד מעלה את ממוצע ציוני הבגרות המשוקלל בין 3 ל-6 נקודות.

תנאי הקבלה למכינה ועלות

• תנאי הקבלה לקורס הכנה לבגרות בהיסטוריה בבר-אילן הוא הצגת זכאות לתעודת בגרות.
  • לקבלת מידע מדויק על עלות קורס השלמת בגרות בהיסטוריה בבר-אילן יש ליצור קשר המכינה הקדם אקדמית.  שימו לב, לא ניתן לשלם עבור קורס הכנה לבגרות באמצעות כספי הפיקדון הצבאי.

צפיה בסרטון הערכת סיכויי קבלה:

מבט על כמה מהנושאים הנלמדים בקורס לשיפור בגרות בהיסטוריה

במהלך קורס השלמת בגרות בהיסטוריה נלמד מגוון נושאים מרתקים, ביניהם:

•  גלות בבל, הצהרת כורש ושיבת ציון
  • בניית בית המקדש השני