החלה ההרשמה למכינות הייעודיות לשנה"ל תשפ"ג!

המכינה תתקיים בין התאריכים 23/10/22 - 27/6/23  (לא כולל בחינות)

לאחר בחירת מסלול המכינה המתאים עבורך, ובדיקת תנאי הקבלה למכינה, יש להירשם באופן הבא:

[דמי הרישום אינם מוחזרים במצב של ביטול הרשמה].

יש להיכנס לקישור ההרשמה, ולבחור את אחד מבין המסלולים הבאים:

1. מכינה ייעודית למדעים מדויקים והנדסה.

2. מכינה ייעודית למדעי הטבע.

3. מכינה ייעודית למדעי החברה - מתמטיקה 4 יח"ל - למועמדים שמבקשים להשתלב במכינה בקורס מתמטיקה ברמת 4 יח"ל - שזהו תנאי חובה לתואר ראשון בכלכלה, מינהל עסקים, חשבונאות ואדריכלות.

4. מכינה ייעודית למדעי החברה והרוח - מתמטיקה 3 יח"ל - למועמדים שמבקשים להשתלב במכינה בקורס מתמטיקה ברמת 3 יח"ל.

שלב ב' - צירוף מסמכי רישום

1. טופס רישום למכינה

להלן - רשימת המסמכים שיש להגיש לרישום.

2. טופס ויתור מלגה  (למי שמוותר/ת על מלגה, כולל לוחמים שאינם מגישים בקשה למלגת קיום).

מועמדים שלא ישלימו את שלב א' ו-ב', לא יתקיים דיון בקבלתם.

מועמדים בעלי תעודות סיום מחו"ל - נדרשים להעביר את התעודה לאישור המכינה לפני התחלת תהליך הרישום.

שלב ג' - הגשת בקשה למלגה  (רלוונטי רק למועמדים המעוניינים להגיש בקשה למלגה).

1. טופס בקשת מלגה

להלן - רשימת המסמכים שיש להגיש למלגה.

מועמדים שמבקשים מלגה ולא ישלימו שלב זה במלואו, לא יתקיים דיון בבקשתם למלגה.

לפרטים מלאים אודות ועדת מלגות וסיוע כספי - לחצ/י כאן.

את הטפסים והמסמכים הנלווים ניתן להעביר אלינו בדוא"ל: Mechina.kda@biu.ac.il

הערה: יש לשלוח את כל הטפסים והמסמכים בקובץ PDF אחד (להסבר כיצד ניתן למזג קובצי PDF לחצ/י כאן).

מסמכים שנשלחים לצורך אישורי התאמות, כגון אבחונים, יש לשלוח בקובץ PDF  נפרד.

או ידנית לכתובת הבאה: מכינה קדם אקדמית, בניין 403 קומה 2 חדר 210, אוניברסיטת בר-אילן, רמת גן 5290002.

שלב ד' - טיפול המכינה בפניית המועמד/ת

עם סיום תהליך ההרשמה למכינה ושליחת המסמכים, ייבדקו נתוני המועמד/ת על ידי המכינה, ויישלחו מכתבי קבלה/דחייה.

מועמדים שנדרשים לעבור מבחן מימ"ד ו/או מבחן התאמה במתמטיקה לצורך הקבלה למכינה - ישובצו למבחן על ידי המכינה, ויישלח להם מכתב זימון למבחן עם כל פרטי המבחן.
עם קבלת הציון, תיבדק בשנית התאמת המועמד/ת למכינה, ויישלח בהתאם מכתב קבלה מן המניין או מכתב דחייה.

רק מועמדים אשר נרשמו למכינה (רישום מקוון + שליחת מסמכים) יורשו לגשת למבחן מימ"ד ו/או למבחן התאמה במתמטיקה.

לפני הרישום למכינה, מומלץ לקיים פגישת ייעוץ והכוון עם צוות המכינה.
לתיאום פגישת ייעוץ - לחצ/י כאן.

תלמיד הנרשם למכינה מקבל על עצמו את נוהלי המכינה והאוניברסיטה, תקנון שכ"ל ותקנון הלימודים.

הרשמה לתוכנית "הישגים להייטק"

מועמדים לתוכנית "הישגים להייטק" נדרשים להרשם במקביל גם לאתר הישגים להייטק בקישור הבא: הישגים להייטק.
למועמדים שידחו מתכנית "הישגים להייטק" מסיבה סוציואקונומית, תינתן אפשרות להשתלב במכינה שלא במסגרת התכנית.

לפרטים מלאים אודות תוכנית "הישגים להייטק" - לחצ/י כאן.

לפרטים נוספים ניתן ליצור עמנו קשר דרך עמוד צור קשר

או בדוא"ל: Mechina.kda@biu.ac.il