הרשמה לקדם מכינה לשנה"ל תשפ"א

הקדם מכינה יתקיים בין התאריכים 2/5/21 - 5/8/21 (לא כולל בחינות)

קורס הכנה לקדם מכינה יתקיים בין התאריכים 18/4/21 - 29/4/21

מועד הרישום - עד לתאריך 11/4/21,  הרשמה לאחר מועד זה הינה על סמך מקום פנוי.

* מתכונת הלימודים - פרונטלית או מקוונת, תיקבע בהתאם להנחיות משרד הבריאות והנהלת האוניברסיטה

לאחר בחירת מסלול קדם המכינה המתאים עבורך, יש להירשם באופן הבא:

ההרשמה לקדם מכינה מתבצעת ב-2 שלבים. מועמדים שלא ישלימו את 2 השלבים, לא יתקיים דיון בקבלתם.

למועמדים שמעוניינים להמשיך לימודי מכינה במסלול הייעודי למדעי החברה והרוח, יש להירשם בקישור זה:

להרשמה למסלול קדם מכינה חברה ורוח - לחצ/י כאן

למועמדים שמעוניינים להמשיך לימודי מכינה במסלול הייעודי למדעים מדויקים והנדסה או מדעי הטבע, יש להירשם בקישור זה:

שלב ב' - מילוי טופס הרשמה ומסמכים נלווים

להלן פירוט טופסי הרישום:

1. טופס השלמת נתונים

2. טופס רישום

3. טופס ויתור מלגה  (אם הנך מוותר/ת על מלגה)

4. מסמכים נלווים

מועמדים שלא ישלימו את שני השלבים, לא יתקיים דיון בקבלתם.

את הטפסים והמסמכים הנלווים ניתן להעביר אלינו בדוא"לMechina.kda@biu.ac.il

הערה: ייש לשלוח את כל הטפסים והמסמכים בקובץ PDF אחד (להסבר כיצד ניתן למזג קובצי PDF לחצ/י כאן).

מסמכים שנשלחים לצורך אישורי התאמות, כגון אבחונים, יש לשלוח בקובץ PDF  נפרד.

או ידנית בדואר ישראל לכתובת הבאה:

מכינה קדם אקדמית

בניין 403 קומה 2 חדר 210

אוניברסיטת בר-אילן, רמת גן 5290002

שלב ג' - טיפול המכינה בפניית המועמד/ת

עם סיום תהליך ההרשמה למכינה ושליחת המסמכים, ייבדקו נתוני המועמד/ת על ידי המכינה, ויישלחו מכתבי קבלה/דחייה.

מועמדים שנדרשים לעבור קורס הכנה לקדם מכינה - יישלח להם מכתב זימון לקורס עם כל פרטי הקורס.
מעבר הקורס בהצלחה הינו תנאי הכרחי לצורך הקבלה לקדם מכינה.

מועמדים שנרשמו לתוכנית "הישגים להייטק" ונדרשים לעבור אבחון של מכון אדם מילוא - יישלח להם מכתב זימון לאבחון. מעבר האבחון בהצלחה הינו תנאי הכרחי לצורך הקבלה לתוכנית "הישגים להייטק" ולמסלול קדם מכינה מדויקים.

לפני הרישום לקדם מכינה, מומלץ לקיים פגישת ייעוץ והכוון עם צוות המכינה.

לתיאום פגישת ייעוץ - לחצ/י כאן.

תלמיד הנרשם לקדם מכינה מקבל על עצמו את נוהלי המכינה והאוניברסיטה, תקנון שכ"ל ותקנון הלימודים.

ועדת מלגות

כחודש לאחר פתיחת המסלול מתקיימת ועדת מלגות שבודקת את הזכאות למלגה עפ"י מצב סוציואקונומי. מועמדים בגילאים 19 עד 26, עד 5 שנים מיום השחרור משירות צבאי או לאומי/אזרחי - תיבדק זכאותם למלגות עפ"י כללי האגף והקרן לחיילים משוחררים.
מועמדים שאינם עומדים בכללים אלו - זכאותם למלגה תבדק עפ"י כללי משרד החינוך.

הטבה למועמדים ששירתו כלוחמים: מועמד/ת בעל/ת תעודת לוחם זכאי/ת למלגת שכ"ל מלאה, בכפוף לקריטריונים של האגף והקרן לחיימ"ש.

"לוחם" הינו מי שהשתחרר מצה"ל החל משנת 2008 וקיבל לידו תעודת שחרור במעמד "זהב". מי שהשתחרר בטרם שנת 2008, יפנה לאכ"א לשם קבלת אישור על היותו לוחם ומשך השירות (לפחות 75% מהשירות).

לפרטים מלאים אודות מלגות וסיוע כספי - לחצ/י כאן.

הרשמה לתוכנית "הישגים להייטק"

מועמדים לתוכנית "הישגים להייטק" נדרשים להרשם במקביל גם לאתר הישגים להייטק בקישור הבא: הישגים להייטק.
למועמדים שידחו מתוכנית "הישגים להייטק" מסיבה סוציואקונומית, תינתן אפשרות להשתלב בקדם מכינה שלא במסגרת התוכנית.

מועמדים שנרשמו לתוכנית "הישגים להייטק" נדרשים לעבור אבחון של מכון אדם מילוא לצורך הקבלה לתוכנית.

לפרטים מלאים אודות תוכנית "הישגים להייטק" - לחצ/י כאן.

לפני הרישום לקדם מכינה, מומלץ להגיע לפגישת ייעוץ והכוון במשרדי המכינה.

לפרטים ותיאום פגישת ייעוץ ניתן ליצור קשר בדף הצור קשר, במייל: Mechina.kda@biu.ac.il ובטלפונים: 03-5317956, 03-5318406, 03-5354079