החלה ההרשמה למסלול קדם מכינה לשנה"ל תשפ"ב

הקדם מכינה יתקיים בין התאריכים 15/5/22 - 15/8/22 (לא כולל בחינות)

קורס הכנה לקדם מכינה יתקיים בין התאריכים 1/5/22 - 13/5/22

* מתכונת הלימודים - פרונטלית או מקוונת, תיקבע בהתאם להנחיות משרד הבריאות והנהלת האוניברסיטה

לאחר בחירת מסלול קדם המכינה המתאים עבורך, יש להירשם באופן הבא:

ההרשמה לקדם מכינה מתבצעת ב-2 שלבים. מועמדים שלא ישלימו את 2 השלבים, לא יתקיים דיון בקבלתם.

[דמי הרישום אינם מוחזרים במצב של ביטול הרשמה].

יש להיכנס לקישור ההרשמה ולבחור באחד מבין המסלולים הבאים:

1. קדם מכינה - למסלול חברה -  למועמדים שמעוניינים להמשיך לימודי מכינה במסלול הייעודי למדעי החברה והרוח.

2. קדם מכינה - למסלול טבע ומדויקים - למועמדים שמעוניינים להמשיך לימודי מכינה במסלול הייעודי למדעים מדויקים והנדסה או מדעי הטבע

שלב ב' - צירוף מסמכי רישום

1. טופס רישום לקדם מכינה

להלן - רשימת המסמכים שיש להגיש לרישום.

2. טופס ויתור מלגה  (למי שמוותר/ת על מלגה, כולל לוחמים שאינם מגישים בקשה למלגת קיום).

מועמדים שלא ישלימו את שלב א' ו-ב', לא יתקיים דיון בקבלתם.

מועמדים בעלי תעודות סיום מחו"ל - נדרשים להעביר את התעודה לאישור המכינה לפני התחלת תהליך הרישום.

שלב ג' - הגשת בקשה למלגה  (רלוונטי רק למועמדים המעוניינים להגיש בקשה למלגה).

1. טופס בקשת מלגה

להלן - רשימת המסמכים שיש להגיש למלגה.

מועמדים שמבקשים מלגה ולא ישלימו שלב זה במלואו, לא יתקיים דיון בבקשתם למלגה.

לפרטים מלאים אודות ועדת מלגות וסיוע כספי - לחצ/י כאן.

את הטפסים והמסמכים הנלווים ניתן להעביר אלינו בדוא"ל: Mechina.kda@biu.ac.il

הערה: יש לשלוח את כל הטפסים והמסמכים בקובץ PDF אחד (להסבר כיצד ניתן למזג קובצי PDF לחצ/י כאן).

מסמכים שנשלחים לצורך אישורי התאמות, כגון אבחונים, יש לשלוח בקובץ PDF  נפרד.

או ידנית לכתובת הבאה: מכינה קדם אקדמית, בניין 403 קומה 2 חדר 210, אוניברסיטת בר-אילן, רמת גן 5290002.

שלב ד' - טיפול המכינה בפניית המועמד/ת

עם סיום תהליך ההרשמה לקדם מכינה ושליחת המסמכים, ייבדקו נתוני המועמד/ת על ידי המכינה, ויישלחו מכתבי קבלה/דחייה.

קורס הכנה במתמטיקה - מועמדים אשר מגיעים ללא רקע כלל במתמטיקה יידרשו לעבור קורס הכנה במתמטיקה בן שבועיים לצורך הקבלה לקדם מכינה מכינה. מועמדים אלו ישובצו לקורס על ידי המכינה, ויישלח להם מכתב עם כל פרטי הקורס.
עם סיום קורס ההכנה, תיבדק בשנית התאמת המועמד/ת לקדם מכינה, ויישלח בהתאם מכתב קבלה מן המניין או מכתב דחייה.

לפני הרישום לקדם מכינה, מומלץ לקיים פגישת ייעוץ והכוון עם צוות המכינה.

לתיאום פגישת ייעוץ - לחצ/י כאן.

תלמיד הנרשם לקדם מכינה מקבל על עצמו את נוהלי המכינה והאוניברסיטה, תקנון שכ"ל ותקנון הלימודים.

הרשמה לתוכנית "הישגים להייטק"

מועמדים לתוכנית "הישגים להייטק" נדרשים להרשם במקביל גם לאתר הישגים להייטק בקישור הבא: הישגים להייטק.
למועמדים שידחו מתכנית "הישגים להייטק" מסיבה סוציואקונומית, תינתן אפשרות להשתלב בקדם מכינה שלא במסגרת התכנית.

לפרטים מלאים אודות תוכנית "הישגים להייטק" - לחצ/י כאן.

לפני הרישום לקדם מכינה, מומלץ להגיע לפגישת ייעוץ והכוון במשרדי המכינה.

לפרטים ותיאום פגישת ייעוץ ניתן ליצור קשר בדף הצור קשר, במייל: Mechina.kda@biu.ac.il ובטלפונים: 03-5317956, 03-5318406, 03-5354079